top of page
cc3a9ab3-14fa-4314-83f5-4f82a1a94b47.jpg
wat is er te doen?

Natuurlijk kan je de stad Málaga in, een heerlijke stad om te shoppen, in rond te dwalen, lekker te eten en te genieten van een gigantisch aanbod aan restaurants, terrassen te over op elke hoek van de straat, veel leuke boektiekjes, geweldige dakterrassen, een prachtige haven en strand om lekker te vertoeven en te zwemmen of een visje eten bij een lokale chiringuito. Je kan ook een fiets huren, een museum bezoeken, een segway tour boeken, naar het uitkijkpunt boven de stad lopen of gewoon lekker chillen op een terrasje.

De stad is makkelijk te bereiken, 20 minuten met de auto of trein vanuit het dorp.

Er zijn in de buurt meerdere stranden waar je naar toe kan, op zo'n 30 minuten rijden. 

Daarnaast zijn Marbella en Puerto Banus ook maar 50 minuten met de auto. Ronda is een prachtig wit dorp op ongeveer een uurtje. En mocht je op zoek zijn naar wat meer avontuur is de Caminito del Rey op een uur rijden ook zeer de moeite waard.

Het Alhambra in Granada is goed te bereiken op 2 uur rijden, en vanaf daar is het nog een half uurtje naar de Sierra Nevada waar je kan skiën in de winter.

Al met al hoef je je zeker niet te vervelen!

Het dichtsbijzijnde dorp Estación de Cártama ligt op 5 minuten rijden van de casita, en je vindt hier eigenlijk alles wat je nodig hebt. 

Er zijn meerdere restaurants, terrassen, ijssalons en bars; en diverse grote supermarkten waaronder Carrefour, Mercadona, Lidl and Aldi en veel kleine winkels en bakkers. Er zijn meerdere banken, een eerste hulp alsook een privé kliniek. 

Elke zondag van 9-14 is er een kleine markt.

bottom of page